ALBORZ Elteknik

Västra Götalands län

Information

ALBORZ Elteknik hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där ALBORZ Elteknik finns. I Lerum så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. ALBORZ Elteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ALBORZ Elteknik har haft sedan 1997-01-01. ALBORZ Elteknik har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ALBORZ Elteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-449970.

Lerum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

ALBORZ Elteknik har idag 600106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ALBORZ Elteknik

Elentreprenad såsom planering, installation, service, drift- och underhåll.

I ALBORZ Elteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Soleimanjah, Taghi som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .