EventLogistik i Göteborg

Västra Götalands län

Information

EventLogistik i Göteborg är ett av många bolag som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som EventLogistik i Göteborg finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EventLogistik i Göteborg är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-25.

EventLogistik i Göteborg som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-02-02. Men sedan 2007-01-25 så har EventLogistik i Göteborg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EventLogistik i Göteborg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4827438.

Lerum arbetar för att bolag som EventLogistik i Göteborg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för EventLogistik i Göteborg. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultrådgivande verksamhet inom eventbranschen. Projekt och tjänsteleveranser till event och annan verksamhet såsom projektledning, turnéledare och därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av extra resurser till företag som behöver extra personal vid transporter.

Firmatecknare för EventLogistik i Göteborg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EventLogistik i Göteborg och det är följande personer, Löfvenius, Bengt Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för EventLogistik i Göteborg är 590417-XXXX.