Häcksjön Science Consulting

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lerum och Häcksjön Science Consulting är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Häcksjön Science Consulting är ett av dem. Statusen för Häcksjön Science Consulting är att Bolaget är aktivt.

Häcksjön Science Consulting är ett Enskild firma och skapades 2002-10-09. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där företaget finns i jobbar för att företag som Häcksjön Science Consulting ska trivas.

Häcksjön Science Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Lerum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet i biomedicinsk och bioteknologisk forskning och dess organisation, evaluering, publicering, presentation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Häcksjön Science Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är Häcksjön Science Consulting och det finns flera företag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Häcksjön Science Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7732595.

.

De som är på något sätt har med Häcksjön Science Consulting är Hohmann, Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Häcksjön Science Consulting har 560908-XXXX som sitt organisationsnummer.