Alsjöns Mureri AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnation, mureri och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att driva en bilverkstad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alsjöns Mureri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lerum så är Alsjöns Mureri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 2008-01-02 så skapades Alsjöns Mureri AB och verksamheten är har F-skattsedel Alsjöns Mureri AB har haft det sedan 2008-02-14.

Alsjöns Mureri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-02-14

556747-7715 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lerum.

Just nu är Alsjöns Mureri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Alsjöns Mureri AB så går det att nå dem via telefon på 070-7673145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alsjöns Mureri AB är Nilsson, Jan Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Gunilla som är född 1954 och har titeln Suppleant, Borglund, Lena Christina som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .