Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lerum och Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är ett av dem. Statusen för Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är att Bolaget är aktivt.

Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB ska trivas.

Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Lerum så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning, tillverkning och montering av reklam och utställningsmaterial samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-24430.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB är Engström, Stig Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Marie Christin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Stig Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Sonja Christin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Stig O Sonja Engström Se Reklam Stenkullen AB har 556745-8384 som sitt organisationsnummer.