Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB

Västra Götalands län

Information

Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB är ett bolag som finns i Lerum. I Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundahl, Maria Ann-Kristin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Lars-Erik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hemström, Anna Ulrika som är född 1971 och har titeln Revisor, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB på telefon 0302-34198.

Bolaget ska bedriva stöd och jourboende för vuxna och eller ungdomar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB av bolagstypen Aktiebolag.

Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-11 och Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Villa Riddarstens Stöd och Jourboende AB har 556742-8452 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.