Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB

Västra Götalands län

Information

Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB är ett bolag som finns i Lerum. I Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Per Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per Tobias som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Ingemar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Patrik Johan Karl som är född 1965 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB på telefon 0302-23960.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och produktion av plåt- och rörkonstruktioner. Bolaget skall härutöver äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB av bolagstypen Aktiebolag.

Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nääs Industrisvets Aktiebolag NISAB har 556729-6164 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.