Driftbolaget Öijared Golf AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är utveckla, underhålla och sköta driften av Öijared Golfklubbs banor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Driftbolaget Öijared Golf AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lerum så är Driftbolaget Öijared Golf AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 2006-04-06 så skapades Driftbolaget Öijared Golf AB och bolaget är har F-skattsedel Driftbolaget Öijared Golf AB har haft det sedan 2006-08-24.

Driftbolaget Öijared Golf AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-31

556701-6711 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lerum.

Just nu är Driftbolaget Öijared Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Driftbolaget Öijared Golf AB så går det att nå dem via telefon på 0302-37450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Orrgren, Pia Janette Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 6 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Driftbolaget Öijared Golf AB är Orrgren, Pia Janette som är född 1964 och har titeln Extern VD, Fors, Leif Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellén, Björn Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Moström, Kurt Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandin, Inger Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bernt Inge Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotLorentzon, Bo Birger som är född 1951 och har titeln Revisor, Forsberg, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Lekmannarevisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.