Modeco Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lerum och Modeco Invest Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Modeco Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Modeco Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Modeco Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-02. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där bolaget finns i jobbar för att bolag som Modeco Invest Aktiebolag ska trivas.

Modeco Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Lerum så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av värdepapper, fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Modeco Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Modeco Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Modeco Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-32970.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Modeco Invest Aktiebolag är Oldenqvist, Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mesch, Göran Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Oldenqvist, Helena Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Modeco Invest Aktiebolag har 556680-0461 som sitt organisationsnummer.