Permetek Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lerum och Permetek Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Permetek Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Permetek Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Permetek Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där bolaget finns i jobbar för att bolag som Permetek Aktiebolag ska trivas.

Permetek Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Lerum så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och hållfasthetsberäkningar av mekaniska produkter. Bolaget skall även handla med finansiella instrument och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Permetek Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14.

Idag är Permetek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Permetek Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-16536.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Permetek Aktiebolag är Persson, Sven Bertil Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maja-Lena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Annerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Permetek Aktiebolag har 556593-1291 som sitt organisationsnummer.