Complett Byggen i Lerum AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ny-, om- och tillbyggnad av fastigheter, försäljning av byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Complett Byggen i Lerum AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lerum så är Complett Byggen i Lerum AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 1999-06-22 så skapades Complett Byggen i Lerum AB och verksamheten är har F-skattsedel Complett Byggen i Lerum AB har haft det sedan 1999-01-01.

Complett Byggen i Lerum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556572-5578 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lerum.

Just nu är Complett Byggen i Lerum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Complett Byggen i Lerum AB så går det att nå dem via telefon på 0302-15533 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Complett Byggen i Lerum AB är Gustafsson, Bengt Sven Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Camilla Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .