Älvleken i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Älvleken i Göteborg Aktiebolag är ett företag som finns i Lerum. I Älvleken i Göteborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlsén, Karl Ola Ragnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlsén, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlsén, Karl Anders Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Älvleken i Göteborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Älvleken i Göteborg Aktiebolag på telefon 0302-14940.

Bolaget ska bedriva detaljhandel med leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Älvleken i Göteborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Älvleken i Göteborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Älvleken i Göteborg Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Älvleken i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Älvleken i Göteborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Älvleken i Göteborg Aktiebolag har 556536-5086 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.