Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lerum och Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där företaget finns i jobbar för att företag som Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Lerum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och förvaltningsverksamhet inom bygg- och inredningsområdet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-22174.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag är Andersson, Stefan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nöring-Andersson, Irene Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Sköldsbergs VVS & Fastighets Aktiebolag har 556535-3512 som sitt organisationsnummer.