Baltic Harbour Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Baltic Harbour Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där Baltic Harbour Aktiebolag finns. I Lerum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Baltic Harbour Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Baltic Harbour Aktiebolag har haft sedan 2004-04-09. Baltic Harbour Aktiebolag har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Baltic Harbour Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tollereds Ströms v. 7, 448 50, Tollered men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0302-32309.

Lerum arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Baltic Harbour Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Baltic Harbour Aktiebolag har idag 556534-2242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Baltic Harbour Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, fastighetsförvaltning med speciell inriktning på kust- och hamnfastigheter i Baltikum, bedriva verksamhet inom det litterära området samt därmed förenlig verksamhet.

I Baltic Harbour Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindfors, Gustaf Tommy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, My Tove som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .