Mats Åberg Holding Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mats Åberg Holding Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där Mats Åberg Holding Aktiebolag finns. I Lerum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mats Åberg Holding Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mats Åberg Holding Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Mats Åberg Holding Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mats Åberg Holding Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsportsavenyen 32, 411 36, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-176870.

Lerum arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mats Åberg Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mats Åberg Holding Aktiebolag har idag 556508-5064 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mats Åberg Holding Aktiebolag

Bolaget ska äga och förvalta lös egendom och värdepapper.

I Mats Åberg Holding Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Mats Erik som är född 1951 och har titeln VD, Åberg, Mats Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Björn Erling Rikard som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Olof Magnus som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .