Avant Industries AB

Västra Götalands län

Information

Avant Industries AB är ett bolag som finns i Lerum. I Avant Industries AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winnberg, Johan Pontus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Winnberg Rydh, Eva Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Avant Industries AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Avant Industries AB på telefon 031-811252.

Bolaget skall bedriva musikproduktion och kulturell verksamhet inom musik samt därmed förenlig verksamhet samt värdepappersförvaltning.

Idag är Avant Industries AB av bolagstypen Aktiebolag.

Avant Industries AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Avant Industries AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Avant Industries AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Avant Industries AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Avant Industries AB har 556477-8750 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.