Ason Byttner Svenska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556450-4784 är organisationsnummer för verksamheten Ason Byttner Svenska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ason Byttner Svenska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lerum som är den kommunen som Ason Byttner Svenska Aktiebolag finns i.

Ason Byttner Svenska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-07-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ason Byttner Svenska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ason Byttner Svenska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lerum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ason Byttner Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ason Byttner Svenska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0302-14005 eller genom brev på följande adress:
Almekärrsv. 11, 443 39, Lerum

Bolaget skall bedriva handel med industriprodukter, agenturverksamhet och konsultationer inom textilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ason Byttner Svenska Aktiebolag och det är Fidler, Thomas Hudson som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Anders som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ellison, Björn Erik Lennart som är född 1977 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,