Terralogica Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Terralogica Aktiebolag är ett bolag som finns i Lerum. I Terralogica Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson Tullborg, Eva Lena som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Bo Christer Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Terralogica Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Terralogica Aktiebolag på telefon 0302-42066.

Bolaget skall bedriva geologisk och geokemisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Terralogica Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Terralogica Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Terralogica Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Terralogica Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Terralogica Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Terralogica Aktiebolag har 556430-2866 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.