CADILLA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

CADILLA Aktiebolag är ett bolag som finns i Lerum. I CADILLA Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Warberg, Per Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Warberg, Per Christian som är född 1979 och har titeln Suppleant, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CADILLA Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CADILLA Aktiebolag på telefon 070-3331310.

Bolaget skall äga, förvalta och idka handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet i Sverige och utomlands, ävensom att hyra ut båtplatser.

Idag är CADILLA Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CADILLA Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CADILLA Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och CADILLA Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CADILLA Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CADILLA Aktiebolag har 556372-0753 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.