HELLBERG SAFETY Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lerum och HELLBERG SAFETY Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och HELLBERG SAFETY Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HELLBERG SAFETY Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HELLBERG SAFETY Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-01-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där företaget finns i jobbar för att företag som HELLBERG SAFETY Aktiebolag ska trivas.

HELLBERG SAFETY Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lerum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av arbetar- skyddsmaterial, miljöskyddsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HELLBERG SAFETY Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är HELLBERG SAFETY Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med HELLBERG SAFETY Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-24450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HELLBERG SAFETY Aktiebolag är Olander, Karl Olof Matias Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Ann Charlott som är född 1962 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

HELLBERG SAFETY Aktiebolag har 556214-4898 som sitt organisationsnummer.