Hans Magnusson Optik AB

Västra Götalands län

Information

Hans Magnusson Optik AB är ett av många företag som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som Hans Magnusson Optik AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Magnusson Optik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hans Magnusson Optik AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1976-01-22. Men sedan 1976-01-01 så har Hans Magnusson Optik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kantor Edgrens v. 2 G, 443 34, Lerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Magnusson Optik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0302-14457.

Lerum arbetar för att företag som Hans Magnusson Optik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Magnusson Optik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva importverksamhet med optiska varor, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Magnusson Optik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Magnusson Optik AB och det är följande personer, Magnusson, Hans Magnus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anette Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor, Rydberg, Karl Axel Ingemar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Hans Magnusson Optik AB är 556191-2758.