Swedec Pneumatic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Swedec Pneumatic Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lerum här finns det många olika Aktiebolag. Swedec Pneumatic Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lerum jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Swedec Pneumatic Aktiebolag är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556162-5905.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0302-23650 alternativt besöka eller skicka post till Swedec Pneumatic Aktiebolag på följande adress Hedeforsv. 2, 443 61, Stenkullen.

Swedec Pneumatic Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Swedec Pneumatic Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kärrman, Birgitta Mariana Anneli som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva agenturrörelse inom maskinbranschen ävensom konsulterande ingenjörsverksamhet avseende industriell mekanisering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.