Ahlséns Foto Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ahlséns Foto Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som Ahlséns Foto Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ahlséns Foto Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ahlséns Foto Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1971-01-25. Men sedan 1971-01-01 så har Ahlséns Foto Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bagges Torg 5, 443 30, Lerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ahlséns Foto Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0302-15700.

Lerum arbetar för att bolag som Ahlséns Foto Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ahlséns Foto Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handel med fotoutrustning och fotografisk verksamhet, spelbutik med kiosk, caféverksamhet, tävlingsverksamhet med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ahlséns Foto Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahlsén, Anna Maria -Ahlsén, Carl Erik Ragnar -Ahlsén, Karl Anders Jonas -Ahlsén, Karl Ola Ragnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ahlséns Foto Aktiebolag och det är följande personer, Ahlsén, Karl Anders Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlsén, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlsén, Karl Ola Ragnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlsén, Carl Erik Ragnar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ahlséns Foto Aktiebolag är 556143-9778.