Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556102-3200 är organisationsnummer för företaget Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lerum som är den kommunen som Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag finns i.

Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-02-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lerum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0302-12660 eller genom brev på följande adress:
Leires v. 39, 443 51, Lerum

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom elektriska området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Johansson Elkonsult Aktiebolag och det är Johansson, Lars-Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Roland som är född 1948 och har titeln Suppleant, Holländer, Philippa Louisa som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,