Agnes Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med däck och motorfordon, utföra tjänster inom transportmarknaden, äga och förvalta fastigheter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agnes Maskin Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lerum så är Agnes Maskin Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 1960-11-01 så skapades Agnes Maskin Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Agnes Maskin Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Agnes Maskin Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556074-3584 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lerum.

Just nu är Agnes Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Agnes Maskin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8210114 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Karlsson, Stig Agne Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agnes Maskin Aktiebolag är Karlsson, Stig Agne Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Agne Tomas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Silva Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Tjörnvik, Britt-Marie Linnéa som är född 1946 och har titeln Revisor, BM Revision BMR AB som är född och har titeln Revisor, .