Lars Flyborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Lars Flyborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lerum här finns det många olika Aktiebolag. Lars Flyborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lerum jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Lars Flyborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556049-1291.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0302-22890 alternativt besöka eller skicka post till Lars Flyborg Aktiebolag på följande adress Gråbov. 13, 443 60, Stenkullen.

Lars Flyborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars Flyborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Björklund Engström, Lena Margaretha som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Johansson, Monica Helene som är född 1968 och har titeln Suppleant , Sjöberg, Tommy Charles som är född 1940 och har titeln Suppleant . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, erbjuda sport- och fritidsaktiviteter och idka handel med kosttillskott och artiklar för personlig vård och därmed förenlig verksamhet.