Standerhs Byggservice

Västra Götalands län

Information

Standerhs Byggservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där Standerhs Byggservice finns. I Lerum så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Standerhs Byggservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Standerhs Byggservice har haft sedan 1994-01-01. Standerhs Byggservice har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Standerhs Byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5281516.

Lerum arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Standerhs Byggservice har idag 550722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Standerhs Byggservice

Montering opch glasning av fasader, dörrar och fönster, plåtslageriarbeten, infällning av lås och slutbleck i dörrar, renoverings- och byggnadsarbeten samt transport- verksamhet.

I Standerhs Byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Standerh, Leif Peter Arvid som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .