Lundblads Bygg och Fastighets Service

Västra Götalands län

Information

Lundblads Bygg och Fastighets Service är ett av många verksamheter som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som Lundblads Bygg och Fastighets Service finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lundblads Bygg och Fastighets Service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Lundblads Bygg och Fastighets Service som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-05-17. Men sedan 1999-01-01 så har Lundblads Bygg och Fastighets Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundblads Bygg och Fastighets Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3160353.

Lerum arbetar för att verksamheter som Lundblads Bygg och Fastighets Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lundblads Bygg och Fastighets Service. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Husbyggnation och fastighetsservice.

Firmatecknare för Lundblads Bygg och Fastighets Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundblads Bygg och Fastighets Service och det är följande personer, Lundblad, Sten Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lundblads Bygg och Fastighets Service är 550603-XXXX.