Jan-Erik Bohms Taxi

Västra Götalands län

Information

531118-XXXX är organisationsnummer för företaget Jan-Erik Bohms Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan-Erik Bohms Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lerum som är den kommunen som Jan-Erik Bohms Taxi finns i.

Jan-Erik Bohms Taxi har varit registrerat sedan 2001-05-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan-Erik Bohms Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Jan-Erik Bohms Taxi är och det finns flera bolag i Lerum som också är .

Firmatecknare för Jan-Erik Bohms Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jan-Erik Bohms Taxi så kan ni göra det på telefon genom 0302-14366 eller genom brev på följande adress:

Taxiverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan-Erik Bohms Taxi och det är Bohm, Jan-Erik Henning som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,