Lerum Direkt Webb Produktion

Västra Götalands län

Information

Tillhandahålla professionella, dynamiska och kvalitativa webbsidor. Via portalen LerumDirekt tillhandahålla fasta abonnemang typ presentationssidor med e-postadress, onlinepublicering för företag föreningar i kommunen. Erbjuda underhåll och uppdateringar av existerande webbsidor. Marknadsföra via samarbetsavtal partnerskap.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lerum Direkt Webb Produktion vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lerum så är Lerum Direkt Webb Produktion ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 2000-10-06 så skapades Lerum Direkt Webb Produktion och bolaget är har F-skattsedel Lerum Direkt Webb Produktion har haft det sedan 2000-09-25.

Lerum Direkt Webb Produktion är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-25

530403-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Lerum.

Just nu är Lerum Direkt Webb Produktion och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lerum Direkt Webb Produktion så går det att nå dem via telefon på 0302-35336 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lerum Direkt Webb Produktion är Järnmalm, Mats Sven Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .