Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial

Västra Götalands län

Information

Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial är ett av många verksamheter som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-10-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Småhöga 22, 443 43, Gråbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8349846.

Lerum arbetar för att verksamheter som Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Filialen ska bedriva kursverksamhet inom trafik för företag och privatpersoner, handledarkuser för privat övningskörning och kurser för moped klass I och även moped klass II, kurser i fordonsskötsel för både företag och privatpersoner. Konsulttjänster för riskanalyser, kurser i förarutveckling, för reducering av kostnader för onödiga skador på fordonspark och för att i förlängningen förhindra kostnader för att personal drabbas av skador i samband med trafikrelaterade olyckor. Försäljning av och montering av trafikteknisk utrustning i bilar, försäljning av tillbehör och kringutrustning.

Firmatecknare för Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial och det är följande personer, Lindberg, Lars Jörgen som är född 1969 och har titeln VD,

Organisationsnummer för Trafik & Teknik-Konsult i Sverige Ltd UK, Filial är 516404-1120.