West Waters Enterprise

Västra Götalands län

Information

West Waters Enterprise hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där West Waters Enterprise finns. I Lerum så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. West Waters Enterprise tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. West Waters Enterprise har funnits sedan och 2000-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till West Waters Enterprise så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6534301.

Lerum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

West Waters Enterprise har idag 511023-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för West Waters Enterprise

Entreprenörskap och konsultverksamhet inom områdena: "uthållig turism", speciellt sportfisketurism med fokus på Västsverige. Miljöprojekt inom och utanför Sverige, speciellt vatten o luft- vård, utvecklande av databaser framför allt för presentation på world wide web samt därtill hörande verksamheter.

I West Waters Enterprise så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Stefan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .