Konsult Leif Strand

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lerum och Konsult Leif Strand är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Konsult Leif Strand är ett av dem. Statusen för Konsult Leif Strand är att Bolaget är aktivt.

Konsult Leif Strand är ett Enskild firma och skapades 2006-04-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där bolaget finns i jobbar för att bolag som Konsult Leif Strand ska trivas.

Konsult Leif Strand är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Lerum så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom verksamhetsutveckling för ledningssystem inom kvalitets-, miljö-, arbetsmiljöområdet, samt konsultationer inom produktionsteknik och logistik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konsult Leif Strand är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är Konsult Leif Strand och det finns flera bolag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Konsult Leif Strand så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6260027.

.

De som är på något sätt har med Konsult Leif Strand är Strand, Leif Börje som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konsult Leif Strand har 500324-XXXX som sitt organisationsnummer.