HBF Raka Idéutveckling

Västra Götalands län

Information

470330-XXXX är organisationsnummer för bolaget HBF Raka Idéutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HBF Raka Idéutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lerum som är den kommunen som HBF Raka Idéutveckling finns i.

HBF Raka Idéutveckling har varit registrerat sedan 1997-04-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HBF Raka Idéutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

HBF Raka Idéutveckling är och det finns flera bolag i Lerum som också är .

Firmatecknare för HBF Raka Idéutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med HBF Raka Idéutveckling så kan ni göra det på telefon genom 031-3271796 eller genom brev på följande adress:

Varuspel.

Det finns olika personer som har en koppling med HBF Raka Idéutveckling och det är Brattin, Alf-Hugo Christoffer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,