PROMENTOR CONSULT

Västra Götalands län

Information

PROMENTOR CONSULT är ett av många företag som finns i Lerum. Det är nämligen den kommunen som PROMENTOR CONSULT finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PROMENTOR CONSULT är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan -0001-11-30.

PROMENTOR CONSULT som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-07-15. Men sedan 1996-01-01 så har PROMENTOR CONSULT varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PROMENTOR CONSULT så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-173328.

Lerum arbetar för att företag som PROMENTOR CONSULT ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PROMENTOR CONSULT. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsult inom företag och offentliga förvaltningar såsom ledning, organisation, utbildning, utveck- ling och samverkan samt handel med hjälpmedel, utrustning och material

Firmatecknare för PROMENTOR CONSULT är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PROMENTOR CONSULT och det är följande personer, Hallborg Arnholm, Monica Elsa B som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PROMENTOR CONSULT är 410716-XXXX.