Rese-Mobil Åke Zedén

Västra Götalands län

Information

370106-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rese-Mobil Åke Zedén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rese-Mobil Åke Zedén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lerum som är den kommunen som Rese-Mobil Åke Zedén finns i.

Rese-Mobil Åke Zedén har varit registrerat sedan 1986-08-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rese-Mobil Åke Zedén så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

Rese-Mobil Åke Zedén är och det finns flera bolag i Lerum som också är .

Firmatecknare för Rese-Mobil Åke Zedén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rese-Mobil Åke Zedén så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Ombyggnad av och handel med campingbilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Rese-Mobil Åke Zedén och det är Zedén, Jan Bengt Åke som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,