atomwinter Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Textilbranschen, tillverkning, försäljning och distribution av designade kläder via Internet, telefon, återförsäljare och därmed förenlig verksamhet samt marknadsföring och rådgivning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för atomwinter Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Lerum så är atomwinter Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 2000-05-11 så skapades atomwinter Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel atomwinter Kommanditbolag har haft det sedan 2000-05-15.

atomwinter Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

969669-0842 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lerum.

Just nu är atomwinter Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med atomwinter Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 070-7463479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom atomwinter Kommanditbolag är Bengtsson Blücher, Ola Daniel som är född 1975 och har titeln Komplementär, Törnell, Thomas Peter som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, Törnell, Thomas Peter som är född 1975 och har titeln Prokurist, .