Candoris Information Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916899-2007 är organisationsnummer för företaget Candoris Information Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Candoris Information Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lerum som är den kommunen som Candoris Information Handelsbolag finns i.

Candoris Information Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-05-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Candoris Information Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Candoris Information Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lerum som också är .

Firmatecknare för Candoris Information Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Per Ulander ensam.

Vill ni komma i kontakt med Candoris Information Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0302-17702 eller genom brev på följande adress:
Kring-Alles v. 99, 443 34, Lerum

Konsultverksamhet inom ekonomi och finans, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Candoris Information Handelsbolag och det är Olsson, Anette Veronica som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ulander, Per Sten Erik som är född 1957 och har titeln Bolagsman,