Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag är ett företag som finns i Lerum. I Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungberg, Annika Helena som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Ljungberg, Karl Theodor som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag på telefon 0302-31650.

Konsultverksamhet inom bygg- och databranschen, byggnadsarbete samt handel med byggorienterade produkter.

Idag är Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lerum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ljungberg Bygg & Data Handelsbolag har 916897-8386 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.