DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916891-9448 är organisationsnummer för verksamheten DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lerum som är den kommunen som DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag finns i.

DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-02-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lerum som också är .

Firmatecknare för DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ulf Peterson.

Vill ni komma i kontakt med DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0302-30961 eller genom brev på följande adress:
Uddaredsv. 23, 448 36, Floda

Konsult-, entreprenad- och handelsverksamhet inom byggnads- branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med DUTEK, D/U-teknik Handelsbolag och det är Peterson, Ulf Gert som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Peterson, Ulf Jonas som är född 1972 och har titeln Bolagsman,