Kommanditbolaget Floda Bildelar

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Floda Bildelar hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där Kommanditbolaget Floda Bildelar finns. I Lerum så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Floda Bildelar tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Kommanditbolaget Floda Bildelar har haft sedan 1996-01-01. Kommanditbolaget Floda Bildelar har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Floda Bildelar så kan ni göra det genom att skicka er post till Skallsjöv Pl 546, 448 32, Floda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0302-30046.

Lerum arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Floda Bildelar har idag 916567-1968 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Floda Bildelar

Bilskrotning samt handel med metaller och begagnade varor.

I Kommanditbolaget Floda Bildelar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Morgan Fritz Erik som är född 1944 och har titeln Komplementär, Johansson, Yvonne Maj Lilian som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .