Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lerum och Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1999-08-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lerum där företaget finns i jobbar för att företag som Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag ska trivas.

I Lerum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag är Dwellinghouse fastighets AB som är född och har titeln Komplementär, Brattfors, Karl Gustav Mikael som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, Henriksson, Karl Stefan Ingemar som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Lindkvist, Kjell Uno Tore som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kabbelekan Nr 4 Kommanditbolag har 916563-5443 som sitt organisationsnummer.