Farmartjänst Lerum ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom verksamhet förmedling av uppdrag till medlemmarna vilka deltar med egna arbetsinsatser och genom utförande av tjänster uppdrag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Farmartjänst Lerum ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Lerum så är Farmartjänst Lerum ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lerum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lerum och i Västra Götalands län. Redan 1990-11-09 så skapades Farmartjänst Lerum ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Farmartjänst Lerum ekonomisk förening har haft det sedan 1994-01-01.

Farmartjänst Lerum ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

716447-7817 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lerum.

Just nu är Farmartjänst Lerum ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Farmartjänst Lerum ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0302-44190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Jan Arvidsson och Solveig Sävinger, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Farmartjänst Lerum ekonomisk förening är Angelbratt, Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Jan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarbring, Bengt Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sävinger, Solveig Anita som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Örn, Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingvar Thomas som är född 1953 och har titeln SuppleantSävinger, Lars Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, .