S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service

Västra Götalands län

Information

S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lerum som är den kommunen där S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service finns. I Lerum så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service har haft sedan 2005-02-03. S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0302-23755.

Lerum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service har idag 710519-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service

Plåtslageri svetsning, smidesarbeten , servicearbeten.

I S X 5 Stefan Svenssons svets, smide och service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Stefan Ingemar Johan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .