Bohlins Broderi

Västra Götalands län

Information

I Lerum finns det ett Enskild firma som heter Bohlins Broderi. Det finns flera verksamheter som liknar Bohlins Broderi i Västra Götalands län. Lerum är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bohlins Broderi är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-28 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-03-07 så har Bohlins Broderi varit registrerat och sedan 2006-04-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bohlins Broderi och det finns fler verksamheter som är det i Lerum.

Vill man komma i kontakt med Bohlins Broderi så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bohlins Broderi så kan ni göra det på 073-3244869.

Handel med textil, tillverkning och försäljning av profilprodukter, uthyrning av dekorationer för fester, konsult inom områdena handarbete och försäljning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bohlin, Malin Lena Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bohlins Broderi har 710311-XXXX som sitt organisationsnummer.