M.A Office

Västra Götalands län

Information

600519-XXXX är organisationsnummer för företaget M.A Office. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M.A Office är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lerum som är den kommunen som M.A Office finns i.

M.A Office har varit registrerat sedan 2000-10-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för M.A Office så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

M.A Office är och det finns flera bolag i Lerum som också är .

Firmatecknare för M.A Office är följande:

Vill ni komma i kontakt med M.A Office så kan ni göra det på telefon genom 070-8628969 eller genom brev på följande adress:

Kontorsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med M.A Office och det är Andreasson, Gert Uno Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,